فرآوری-سیب-۱۸-ص
فرمت فایل: ورد – Word کتاب سبز – قابل ویرایش )
تعداد صفحه : ۱۸فهرست مطالب انواع سیب ۱ ویژگیهای لازم برای فرآورش سیب ۱ فیزیولوژی میوه ۲ برداشت سیب ۴ آب سیب و انواع آن ۵ آب سیب صاف شده ۵ آب سیب طبیعی ۵ آب گیری از سیب به روش چلاندن ۶ آب سیب مخلوط ۶ گزینش نوع میوه ۷ آسیا کردن سیب ۷ فشردن و عصارهگیری از سیب ۹ موادی که آب سیب را کدر میکنند ۹ کاربرد آنزیمهای پکتیناز ۱۲ عوامل موثر بر زلالسازی آب سیب ۱۳ گونههای تیرگی آب سیب ۱۴…